Onze diensten

Activa***** & Q&Q Properties Spanje


Op zoek naar uw droomplek aan de Costa Blanca.


Het aanbod van woningen in Spanje, en zeker ook aan de Costa Blanca, is groot. De prijzen en de locaties verschillen enorm.
Activa***** en Q&Q Properties Spanje vinden het belangrijk dat u goed bent voorgelicht voordat u echt op huizenjacht gaat. Wij bieden u een volledig juridisch-fiscaal en financieel advies. Met welke wetten, regeltjes en kosten krijgt u te maken na de aankoop van een huis in Spanje. Wat zijn de financieringsmogelijkheden en wat zijn de fiscale gevolgen van uw aankoop?

Wij willen niet dat u wordt verrast nadat u uw keuze heeft gemaakt.
Voor ons advies hoeft u niet naar Spanje. Dit kan gewoon plaatsvinden in ons kantoor in België.

Tijdens het bezichtigen van de door u geselecteerde woningen en appartementen aan de Costa Blanca wordt u optimaal begeleid door medewerkers van ons kantoor in Spanje.
U wordt opgehaald op het vliegveld en gebracht naar uw hotel.

Vervolgens worden er afspraken gemaakt voor het bezichtigen van uw selectie. Onze ervaren en deskundige medewerkers kennen het reilen en zeilen.
Ze zijn volledig op de hoogte van de huizenmarkt aan de Costa Blanca. Ze zullen u vakkundig wijzen op de voor- en nadelen van de door u gekozen eigendommen.
Uw belang is ons belang !

Heeft u eenmaal een definitieve keuze gemaakt, dan verzorgt het Spaanse kantoor voor de volledige en zorgvuldige afwikkeling van uw aankoop, tot en met het transport-overdracht en inschrijving.
Het volledige project wordt door ons begeleid.

Kortom, zowel in België als Spanje staan onze medewerkers volledig voor u klaar.

Geen stress, geen verrassingen en geen valkuilen.